İDÇspor Tarsus’ta Tat Vermedi!

0
37

idçspor8Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, sezon öncesi çalışmalarının yanı sıra hazırlık maçlarını da sürdürüyor. Kırmızı-Lacivertli ekip, Tarsus İdman Yurdu’nun sezon açılışında karşılaştığı rakibine 4-1’lik skorla boyun eğdi. İDÇspor’un yeni sezon öncesi aldığı bu skor taraftarı karamsarlığa yöneltti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, 2013-2014 sezonun açılışını Şehir Stadında yapılan törenle açtı. Akdeniz Oyunları kapsamında tadilattan geçirilen ve ışıklandırılan Tarsus Şehir Stadındaki gece maçında Tarus İdman Yurdu’nun rakibi temsilcimiz İDÇspor oldu. Törende konuşan Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı İsmail Akdağcık; “91 yıllık mazisi olan kulübümüzün sezon açılışı ve Tarsus’ta ilk gece maçını Şehir Stadyumunda İskenderun Demir Çelikspor ile yapmanın gururu içerisindeyiz” dedi.

Törenin ardında yapılan gece maçında, Tarsus İdman Yurdu ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 90 dakika sonunda ise İDÇspor sahadan 4-1’lik yenilgi ile ayrıldı. Bu skor sezon öncesi Kırmızı-Lacivertli taraftarlarda karamsar bir hava yarattı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 4-1 Galip

İDÇspor bu hafta sonu sezonun ilk maçında ise 4 sezon aradan sonra 2. lige yükselen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. 8 Eylül Pazar günü oynanacak maç öncesi rakip Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise Yeni Malatyaspor ile deplasmanda yaptığı hazırlık maçını 4-1 kazandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here