İDÇspor, Altay Kardeşçe: “2-2”

0
35

idçspor sezon (27)Ligde hiçbir iddiası bulunmayan kentimizin Kırmızı-Lacivertli ekibi İskenderun Demir Çelikspor, gittiği Altay deplasmanında iki kez öne geçmesine karşın sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma sonunda 1 puana razı olan İDÇspor’un gollerini ise Eren kaydetti.

4 Gol de İlk Devrede Atıldı!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, önceki akşam İzmir Alsancak Stadında Altay ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan İskenderun Demir Çelikspor, mücadelenin 17. dakikasında Eren ile öne geçti: 0-1. Ev sahibi Altay da bu gole 27. dakikada Ahmet ile cevap verdi: 1-1.

Karşılaşmanın 36. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan İskenderun Demir Çelikspor’lu Eren, takımını yeniden öne geçirdi: 1-2. İlk yarının bitimine 2 dakika kala ev sahibinin geliştirdiği atakta bu kez Burak eşitliği sağladı: 2-2.

Bu skor ilk yarının da skoru olurken, ikinci yarıda her iki takımın da geliştirdiği ataklarda gol olmayınca karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı. İDÇspor puanını 38’e çıkartırken, Altay’da puanını 42 yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here