Atalar Bayan Basketbol Takımı Yavru Vatan’da!

0
78

atalar koleji (21)Yavru vatan Kıbrıs’ta yapılacak olan “Genç Bayanlar New Sports 2013 Basketbol Turnuvası”na katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ye giden Atalar Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı, derece yapma peşinde. Okul Müdürü Fethi Gürpınar, okullarının uluslar arası bir kurum olduğunu belirtti.

New Sports 2013 Basketbol Turnuvasına katılma üzere KKTC’ye giden geçen senenin birincisi Atalar Koleji, bu senede yapılacak olan turnuvanın en güçlü takımları arasında yer alıyor. 5 gün sürecek olan organizasyonda Atalar Koleji resmi ziyaretlerde de bulunacak.

Gençlik Kupasına Yine Talipler

Atalar Kolejinin sultanları, Kıbrıs dönüşünde de her yıl kentimizde Gençlik Kupası adı altında düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki turnuvaya da katılacak ve gençlik kupasın 7’ci kez almak için yine büyük bir mücadele verecek. 11 Mayıs Cumartesi günü vatana dönecek olan Atalar Koleji’nden her iki turnuvada da başarılı sonuç bekleniyor.

Okul Müdürü Fethi Gürpınar, Atalar Kolejinin yerel veya ulusal değil artık uluslar arası bir kurum olduğunun altını çizerek; “Eğitimin öncüsü bu kurum sporda aldığı başarılarla da yüzümüzü ağartmaya devam ediyor. Bu kesintisiz başarı grafiğinin ardı arkası kesilmeyecek. Hatta daha üst sıralara tırmanmaya devam edecektir. Bu başarıdan ötürü başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Takım Koçu Hamit Duman olmak üzere tüm sporcularımı canı gönülden kutluyorum” dedi.

Okul Kurucularından Nuri Üysen ise; “Yaşananlar çok güzel şeyler. Başarı her zaman güzeldir ama bu başarı anlamlı olunca daha da bir değer kazanır. Sporcu kızlarımızı gözlerinden öpüyor, onları kutluyorum. Yapılacak olan her iki turnuvada da başarılar diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here