Play-Off İçin Hatayspor’a 1 Puan Bile Yetecek!

0
43

hatayspor (35)Ligde play-off’u hedefleyen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, ligin son haftasında karşılaşacağı Tepecikspor karşısında mutlak puan arayacak. Play-off’a kalmak için kendisine bir puan bile yetecek olan Hatayspor, Tepecikspor maç hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

2. lige çıktıkları bu sezonda büyük bir başarıya daha imza atmak istediklerini söyleyen Hatayspor yöneticileri de iddialı ancak temkinli konuşarak; “Ligin ikinci devresine liderin en yakın takipçisi olarak 2’ci başladık. Hedefimizde şampiyon olmak vardı. Fakat yaşanan bazı olumsuzluklar nedeni ile beklenmedik sonuçlar aldık ve liderlik şansından epey uzaklaştık. Şuanda ise ligin son haftasına 5’ci sırada girdik. Yerimizi korumak adına bu hafta sonu evimizde konuk edeceğimiz Tepecikspor’dan alacağımız 1 puan dahi bizim play off’lara gitmemize yetecek” dediler.

Teknik Direktör Ahmet Taşyürek öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı futbolculara, her fırsatta bu maçın önemi anlatılırken, alınacak 1 puanın bile hayati önem taşıdığı beleklere kazılıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here