Hüseyin Kala’dan Yağmurluk Sürprizi

0
268

Hatay’dan yetişen genç ve yetenekli futbolcu Hüseyin Kala, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa’da oynamasına rağmen memleketinin takımını ve taraftarlarını unutmuyor. Hatayspor’a her zaman gönül bağı olan Kala, son olarak Bordo-Beyazlı taraftarlara yüzlerce yağmurluk yaptırarak vefalı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Hatayspor Taraftarlar Derneği’nin tribünden sorumlu yönetim kurulu üyesi olan Mehmet Deviren’in talebini kırmayan Hüseyin Kala, yaklaşan kış öncesi taraftarların ihtiyacı olan Bordo-Beyaz yağmurlukları yaptırarak Taraftarlar Derneğine teslim etti.

Süper Ligde ilimizi başarıyla temsil eden ve Hatay’ın gururu olan Hüseyin Kala’ya yönetim kurullu adına ve tüm taraftarlar adına teşekkür eden Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin, Kala’nın örnek bir sporcu olduğunu da vurguladı. Ergin, yağmurlukların yönetim kurulu üyelerine ve taraftar gruplarına dağıtıldığını, bu hafta sonu Kahramanmaraş deplasmanında tribünde tek tip yağmurluklarla güzel bir tablo oluşturacaklarını açıkladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here