Homend Antakya Yeni Yıla 2 Galibiyetle Girdi!

0
43

Beşiktaş’a Farklı Tarife Uygulayan Hatay Temsilcisi, Yılın Son Maçında Adana Botaş’ı da Deplasmanda Mağlup Etti…

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ndeki temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, Beşiktaş’ı 95-60 yenmesinin ardından, deplasmanda Adana Botaş takımını da 68-61 mağlup etmeyi başararak, ligde istikrarlı gidişini sürdürüyor.

Beşiktaş maçında 13-0’lık bir seri ile karşılaşmaya hızlı başlayan 1. Lig temsilcimiz Homend Antakya Belediye, hücumda çok iyi organize olduğu ilk periyodu 25-16 önde tamamladı. İkinci periyotta potasında 6 dakika boyunca sade 2 sayıya izin veren takımımız, soyunma odasına 44-26 önde gitti. Üçüncü periyotta Nancy Anderson ile etkili olmaya devam eden Homend Antakya Belediyesi, son periyoduna 73-42 önde girdiği maçtan üstünlüğünü koruyarak 95-60 galip ayrıldı.

Yılın Son Maçında Adana’da Galibiyet!

Geçtiğimiz hafta sonu da Adana Botaş ile karşılaşan temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor, deplasmanda rakibini 68-61 mağlup etmeyi başardı. Maçın ilk periyotu temsilcimizin 13-18 üstünlüğü ile geçildi. Karşılaşmanın ikinci periyodunda ise üstünlüğünü koruyan Homend Antakya Belediyespor ilk yarıyı 32-38 skor ile 6 sayı önde kapattı. Maçın üçüncü periyotunda Adana Botaş rakibi Homend Antakya Belediyespor karşısında sayı bulmakta zorlandı ve son periyoda 59-47 geride girdi.

Maçın final periyodunda ise Adana temsilcisi aradaki farkı kapatmak için yoğun çaba harcasa da bunda başarılı olamadı ve Homend Antakya Belediyespor karşılaşmayı 61-68’lik skorla kazanmayı bildi. Adana Botaş galibiyetiyle Homend Antakya Belediyespor 16 olan puanını 18’e çıkardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here