Homend Antakya Belediyesi Gücüne Güç Kattı

0
48

homend antakya14Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Homend Antakya Belediyesi gerçekleştirdiği yeni transferleri ile gücüne güç kattı. Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, takımın bu yıl ligde başarılı maçlara imza atacağına inandığını ifade ederek, kısa zamanda başarıyı yakalayan takımın gücüne güç katmak için yeni transferler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bu anlamda, 1.93 cm boyunda olan Amerikalı oyuncu Aneika Henry ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Aneika Henry, Atlanta Dream takımından Hatay’a geldi. Ayrıca, 1.84 cm boyunda olan Hırvat oyuncu Jelena İvezic ile de 1 yıllık sözleşme imzalandı. Jelena İvezic geçen sezon Ceyhan’da idi. Başkan Savaş, Aneika Henry ve Jelena İvezic ile sözleşmeleri imzalayarak, sporculara başarılar diledi.

Potanın Kraliçeleri Seyircisinin Önüne Çıkıyor

Homend Antakya Belediyesi bu hafta kendi evinde sezonun ilk maçına çıkacak. Geçtiğimiz hafta ligin ilk maçında Samsun’da deplasmanda sahaya çıkan ve galibiyet sevinci ile dönen Homend Antakya Belediyesi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) ikinci haftasında TED Ankara Kolejliler takımını ağırlayacak. Bu önemli maç 23 Ekim Çarşamba (bugün) saat 20.00’de Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here