Biçer Beton Geleneksel Ödüllü Cumhuriyet Tenis Turnuvası Başladı

0
180

tenis turnuvası2Biçer Beton tarafından düzenlenen 1. Geleneksel Ödüllü Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nın açılış töreni gerçekleştirildi. İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde düzenlenen açılış törenine İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek de katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Yaptığımız tenis kortlarımızda Biçer Beton’un düzenlediği, Osmaniye, Adana, Antakya, İskenderun’dan yaklaşık 240 tenis sporcusunun katıldığı tenis turnuvası düzenlendi. Ödül töreni de yarışma sonunda 29 Ekim’de yapılacak. Önemli olan spor etkinliğine katılmaktır. Sporda da, eğitimde de, kentte de, siyasette de her şey de altyapı önemlidir. Şimdi görüyoruz ki altyapısını belediyemizin yaptığı tenis kortları bu şekilde güzel turnuvalara ev sahipliği yapmaktadır. Dilerim altyapıya her zaman önem verilir. Altyapısı olan bir şeyin üst yapısı kendiliğinden zaten gelmekte” dedi.

Geçtiğimiz Temmuz ayında, İskenderun Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle Senior Tenis turnuvası düzenlendiğini anımsatan Belediye Başkanı Civelek; “28 Kasım’da Türkiye genelinde ulusal tenis turnuvası yapılacak. Hatay’da ilk olacak. 26-27 Ekimde Modern Pentatlon Federasyonu İskenderun Belediyesi Kış Biatlonu Türkiye Kupası yapılacak. Ona da tüm gençlerimizi, kendini genç hisseden yurttaşlarımızı davet ediyoruz. İlk kez İskenderun’da yapılıyor bu yarışma” diye konuştu.

Tenis turnuvasına katılan sporculara başarı dileğinde bulunan Başkan Civelek, turnuvayı düzenleyen Biçer Beton sahiplerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Tenis Turnuvası, 21-29 Ekim 2013 tarihleri arasında İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here