Hafta Sonu Spor Karnavalı!

0
156

biatlon turnuvası1Modern Pentatlon Federasyonu İskenderun Belediyesi Kış Biatlonu Türkiye Kupası 500 Sporcunun Katılımıyla İskenderun’da Yapılacak

Modern Pentatlon Federasyonu İskenderun Belediyesi Kış Biatlonu Türkiye Kupası, İskenderun’da yapılacak. 26-27 Ekim 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışmaya, çeşitli illerden yaklaşık 500 sporcunun katılması bekleniyor.

Modern Pentatlon Federasyonu İskenderun Belediyesi Kış Biatlonu Türkiye Kupası; Yıldız A-B-C-D-E Bayan/Erkek, Genç-Büyük-Master-Bayan/Erkek yaş kategorilerinde düzenlenecek. Yarışmalar yüzme-koşu şeklinde gerçekleştirilecek. Kupa programı kapsamında, yüzme yarışmaları 26 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 10.30’da Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İskenderun Vali Zeki Şanal yüzme havuzunda yapılacak. Koşu yarışmaları ise 27 Ekim 2013 Pazar günü saat 10.00’da Atatürk Anıt Alanı’nda başlayacak ve yine Atatürk Anıt Alanı’nda tamamlanacak. Yaş kategorilerine göre yarışma aralarında madalya töreni, yarışma sonunda da kupa ve plaket töreni yapılacak.

Kocaeli Yıldızlar Yüzme Kulübü İskenderun’da Kampta

Öte yandan Türkiye Kupası’na katılacak olan Kocaeli Yıldızlar Yüzme Kulübü, kamp çalışmasını kentimizde sürdürüyor. Kulüp Baş antrenörü Aykut Çelik, antrenör Seçkin Soydan gözetiminde kampa devam eden sporcular, yarışmalara hazırlanıyor.

Türkiye Şampiyonasının bir ilçede düzenlenecek olması nedeniyle önce çok şaşırdığını, ancak ilçemizdeki tesislerin fazlalığını görünce bu şaşkınlığın yerini memnuniyete bıraktığını belirten Çelik; “Burası her şeyiyle hazır yerleşim birimi, büyük bir il görüntüsü verdi bize. Böyle bir ilçede böyle bir şampiyonaya katılmak ayrıca keyif verdi. Spora yaklaşımı ve desteğinden dolayı İskenderun Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Yoğun çalışma ve çok iyi kadroyla buraya geliyoruz. Şu an kadromuzda 22 kişi mevcut. Diğer sporcularımız ve antrenörler de yarışma öncesi gelecek” dedi. Yarışmaya kulüp olarak 46 kişinin katılacağını belirten Çelik, kampta ilk haftasının tamamlandığını, günde 7 saatlik kamp çalışması yapıldığını sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here