HGC Başkanı Ahmet Yetişen, İskenderunlu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

0
90

hgc ziyaret1Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, İskenderun’da cemiyete bağlı üyeleri ile bir araya geldi. Dost istişaresi şeklinde gerçekleşen toplantıya gazeteciler ve bazı dernek başkanları da katılım gösterdi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Gazeteciler Cemiyetinin işlevsel ve etkin konumunu anlatarak; “Cemiyetimiz yaptırım gücünü daima ilkeli ve kararlı duruşu ile tamamlamıştır. Bölgenin tamamına yayılan üyelerimiz ile koordineli bir oluşum içindeyiz. Antakya merkez olmak üzere çevre ilçelerinden de birçok üyemiz bulunmaktadır. Özelikle üstünde durduğumuz konu düzenli çalışan ve meslekte emek veren gazetelere sahip çıkmaktır. Artık önemli bir noktaya vardığımızı düşünüyorum bundan sonra yönetime kim gelirse gelsin sistem aynı biçimde büyüyerek yol almaya devam edecektir” dedi.

Yerel basın ve dernek başkanları ile yaptığı istişare sohbetinde sorulan sorulara da yanıt veren başkan Yetişen, milletvekilliğine aday mısınız şeklinde gelen soruyu; “Adaylığımız ile  ilgili  yaklaşık bir yıldır rüzgâr bizi bu tarafa doğru getirdi. Sağ olsun gazeteci arkadaşlarımızda bu konuda yorumlarını yazdılar. Henüz resmi bir açıklama yapmadım. Bunun için erken olduğunu düşünüyorum” şeklinde yanıtladı.

Çeşitli araştırmalar yaptığını dile getiren Yetişen; “Çevremden aldığım pozitif enerji ve yorumlardan sonra kamuoyunun nabzını ölçemeye çalıştım. Şu ana kadar aldığım tepkiler bana doğru yolda olduğumu gösterdi” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here