Heyecan Pazartesiye Kadar Sürecek

0
69

spor haberleri6Körfez İskenderunspor’un Bay Geçeceği, Kırıkhanspor’un Hükmen Galip Olacağı Haftada diğer temsilcilerimiz 3 puan için mücadele edecekler…

Spor Toto 2. ve 3. Ligde ilimiz takımlarının yarınki maç programları belli oldu. Bu haftayı Bay takım olarak gerçekleştirecek olan Körfez İskenderunspor hariç Hatayspor, Payas Belediyespor 1975 ve Erzin Belediyespor, yarın 3 puan için sahaya çıkıyor.

Pazarspor ile Pazartesi Günü Oynayacak

Lige iyi bir başlangıç yapan 2. Lig takımlarımızda Hatayspor, Pazartesi günü evinde Pazarspor’u konuk ediyor. Pazarspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Hatayspor’lu futbolcular, 3 puana kenetlenmiş durumda. Bu zorlu lig maratonunda taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getiren Hataysporlu futbolcular, onların desteği ile hedeflerine ulaşacaklarına olan inançlarını koruyorlar.

Lige galibiyet ile başlayan 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor ise Bozüyükspor deplasmanına gitmeyecek. Sarı-Lacivertli ekibimiz, Bözüyükspor’un lige katılmaması sebebiyle 3-0 hükmen galip sayılacak. Kırıkhanspor bu hükmen galibiyetin ardından 6 puana yükselecek.

Payas Bld.spor 1975 Taraftarının Karşısına Çıkıyor

Lige kötü bir başlangıç yapan 3. Lig 2. grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, yarın evinde Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek. Kendi seyircisi karşısında bu sezon ilk kez lig maçına çıkacak olan Payas Belediyespor 1975, taraftarına galibiyet sevinci yaşatmak istiyor.

Lige iyi bir başlangıç yapan diğer bir 3. Lig takımımız olan Erzin Belediyespor, yarın Anadolu Üsküdar 1908 takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Takım olarak maçı hazır olan Erzin Belediyespor’un sahaya galibiyet için çıkacağını dile getiren Ergün Aytekin, bu karşılaşmada tüm taraftarları sahada takımlarına sahip çıkmaya davet etti. Haftanın Programı şöyle olacak:

Hatayspor-Pazarspor

15 Eylül 2014 Pazartesi Saat: 16.00

Antakya Atatürk Stadı

Emre Altun, H. Mehmet Ekmekyermez, Ali Etlikci

Payas Belediyespor 1975-Sancaktepe Belediyespor

14 Eylül 2014 Pazar Saat: 16.00

Payas İlçe Stadı

Bilal Emektar, Ali Karaoğlu, Mükremin Uzer

Anadolu Üsküdar 1908 Spor – Erzin Belediyespor

14 Eylül 2014 Pazar Saat: 17.00

Beylerbeyi 75.Yıl

İbrahim Bülbül, Soner Maraş, Nurettin Dinçer Demir

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here