Halil Demir; “Tecrübemiz Fark Yaratacak!”

0
75

halil demir1Büyük Bir Destekle, Bugün Milletvekili Aday Adalık Başvurusunu Yapacak Olan Azganlık Belediye eski Başkanı Halil Demir Dün Gazetemizi Ziyaret Etti. Demir, Samimi, Candan, Yalandan Uzak ve Şeffaf Bir Milletvekilliği Yapacağına İşaret Etti…

Ak Parti’den Hatay Milletvekilliği için aday adayı olan Azganlık Belediye eski Başkanı Halil Demir dün gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Genel Yayın Yönetmeni Semir Bağırsakçı ve Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ile görüşen Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Demir, bugün 100-150 araçlık konvoyla birlikte Antakya’ya gideceklerini ve büyük bir destekle aday adaylık başvurusunu yapacaklarını söyledi.

Milletvekili olması halinde en önemli eksiklik olarak gördüğü; vatandaş, sivil toplum örgütleri ve teşkilat ile iletişim konusunda hassas davranacağını kaydeden Demir; “Samimi, candan, yalandan uzak ve şeffaf bir milletvekilliği yapacağım” diye konuştu.

Her Zaman Ulaşılabilir Olacağım

Hatay’da yaptığı nokta ziyaretlerde, milletvekillerinin geriye dönüşte vatandaş ve teşkilat ile iletişimlerinin eksikliğinin görüldüğüne işaret eden Halil Demir; “Sorun çözüm çalışmalarının neticesinde geri dönüşlerde bariz sıkıntılar mevcut. Vatandaşlarımız, kendileriyle daha samimi olup her haliyle dertlenecek milletvekili aramaktadır. Bizde 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde 4 dönem milletvekilliği yapan arkadaşlarla beraber çalışma tecrübesi yaşadık. Yani vatandaşların, teşkilatların, yerel yöneticilerin, sivil toplum örgütlerinin bir milletvekilinden ne tür talepleri olacağını en iyi şekilde tecrübe ederek yaşayanlardanım.

halil demir2

Bundan dolayı Allah kısmet ederde milletvekili olarak masanın öbür tarafına geçersem vatandaşlarımızla, yerel yöneticiler ve sivil toplum örgütleriyle, basınımızla ve özellikle teşkilatlarımızla çok samimi, candan, yalandan uzak ve şeffaf bir milletvekilliği yapacağım. Her zaman ulaşılabilir. Sorunların çözümünde samimiyetle mücadele eder, yapılanların neticesini oluru ve olmazıyla izahat eder noktada olacağım. Zaten halkımızın da istediği böyle bir milletvekili portresidir. Bizim de kamuoyunda daha farklı bir milletvekili olacağımız tecrübe ve irademizden kaynaklanmaktadır” şeklinde konuştu.

Zanlılar En Ağır Cezayla Cezalandırılmalı…

Birkaç gün önce canice öldürülen Özgecan Aslan konusunda da açıklamalarda bulunan Halil Demir; “Özgecan gibi kızlarımız, bizim kızlarımızdır. Gerçekten çok vahim bir olay yaşanmıştır. Bu caniliğin failleri de en şiddetli şekilde cezalarını almalıdır. Bizler de tüm siyasiler olarak hanım efendilerimize, kızlarımıza ve tüm çocuklarımıza gerekli hassasiyeti göstermeliyiz. Böyle olayların yaşanmaması için gerekenler bir an önce yapılmalı” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here