“Hedefim İlçemdeki Tüm Halkımı Mutlu Görmek Olacaktır”

0
81

necati yıldız1Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız, HGC’de Basın Mensuplarıyla Buluştu…

Av. Necati Yıldız, 2014 Yerel seçimleri öncesinde Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC)’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arsuz Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Cemiyeti ziyaret ederek Antakyalı basın mensuplarıyla bir araya gelen Yıldız, 28 yıldır siyasetin içerisinde olduğunu belirterek, Arsuz Belediye Başkanı olması durumunda hazırladığı projeleri hayata geçireceğini söyledi. Toplantıda projelerini de anlatan Yıldız; “Normal projelerde yer alan Yeteneğim Geleneğim Projesi, Yerel Tatlar Festivali, Bahar Bayramı (Yumurta Bayramı), Narenciye Festivali, Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, Su Dolum Tesisi, Balıkçılığın Geliştirilmesi Projesi, Arsuz Arsuzlularındır Projesi, Uçan Balon Projesi, Organik Pazar Projesi, Sosyal Market Projelerinden oluşmaktadır. Bu projeler ile halkımıza bunun sözünü ve taahhüdünü veriyorum” diye konuştu.

Halkla beraber gerçekleştirecekleri projelerle Arsuz’u turizm cenneti yapacaklarını da sözlerine ekleyen Yıldız; “Sahil Düzenleme Projesi, Yelken Kulübü Projesi, Arsuz Marina Projesi, Arsuz Spor Kompleksi, Mini Hatay Projesi, Aquapark Projesi, Arsuz Doğal Park Projesi, Manhattan Projesi, Atlantis Projesi gibi projelerle Arsuz ilçemizi cazibe merkezi haline getirip, turizm cenneti yapmak için var gücümüzle çalışıp ilçemizi zenginleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Adaylık ve seçimlerin sadece bir başlangıç olduğunu da kaydeden Arsuz Belediye Başkan Adayı Yıldız; “Gerçek olan tek bir yarış vardır; insanlık yarışıdır. Seçimi kazanmam durumunda asıl yolculuk o zaman başlamış olacaktır. Halkıma hizmet yolunda benim için asıl başarı seçimden sonra gerçekleşecektir. Bir şafak vakti Karağaç’tan yola çıkacağım yol üstündeki tüm belde ve köyleri dolaşıp Kale köyüne varacağım. Buralarda tek bir vatandaşımın gözünde mutsuzluk ifadesi görürsem henüz başarılı olmadığımı anlayacağım.

Hedefim ilçemdeki tüm halkımı mutlu ve mesut görmek olacaktır. Halkımızla beraber el ele gönül gönle büyük yolculuğumuz devam ediyor. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Günlerimiz Aydınlık olsun” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here