HATODER’den HESOB’a Ziyaret

0
61

hesob ziyaret1Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği (HATODER) Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanlığına yeniden seçilen Kadir Teksöz’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Hatay ili genelinde 2010 yılından bu yana dernek olarak ciddi çalışmalar yaptıklarını anlatan Kerimoğlu, bu çalışmaları yaparken tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının, görsel ve yazılı medyanın yanı sıra 2000 civarındaki hasta ve hasta ailesinin bu konuyu sahiplenerek ilimiz genelinde tam bir seferberlik halinde ciddi anlamda çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Kerimoğlu; “Bizlerin amacı hasta ve hasta aileleri arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışma sağlamakla birlikte, üyelerimizin yanında olmak ve hasta bebek doğumlarının önlenmesi için çalışmalar yürütmektir. Bundan sonrada çalışmalarımızda her kesimin ve siz değerli esnaflarımızın desteğini almak bizlere güç vereceği gibi bu yolda emin ve kararlı adımlarla hedeflerimize ulaşmak için olağan gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

HESOB Başkanı Kadir Teksöz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İlimiz genelinde talasemi hastalığını önleme adına gözle görülür ciddi çalışmaların ortaya konulduğunu herkes görmekte ve bilmektedir. Aslında bu alanda var olan hastalıkların gün yüzüne çıkarılmasında dertli ve sıkıntılı olan ailelerinin gündeme taşınmasında, güncel olarak kamuoyu yaratılmasın da sivil toplum kuruluşu olarak görevinizi layıkıyla yerine getirdiğinizi hemen her kesim bilmektedir. Başkanlığınız döneminde ekip arkadaşlarınızla beraber önemli bir sorunu gündeme taşımanız ve yer almasını sağlamanız da oldukça önemlidir. Sizlerin bu alanda başarılı çalışmalarını bizlerde yakinen takip etmekle birlikte her daim yanınızda olduğunuzu bilmenizi isterim” dedi.

HESOB Başkanı Teksöz konuşmasının sonunda, çalışmalarda emeği geçen Hatoder yöneticilerine, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine ve çalışanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına ve bu alanda destek veren herkese teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here