HATDEF’den Teröre Bayraklı Cevap

0
43

dernekler federasyonu1Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekleri Federasyonu (HATDEF) olarak son günlerde artan terör eylemlerini ve onlara destek verenleri şiddetle kınadıklarını ifade eden federasyon basın sözcüsü Sadullah Ergin; “Demokratik tepkimizi ortaya koymak için tüm vatandaşlarımızı Ay-Yıldızlı şanlı bayrağımızı asmaya davet ediyoruz” dedi.

Hatay Sosyal Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu ve federasyona üye tüm derneklerin ittifakla aldığı karar doğrultusunda Ay-Yıldızlı bayrağımızı ev ve işyerlerine asma kampanyası başlatacaklarını kaydeden Ergin; “Türkiye üzerinde iç ve dış güçler tarafından konulmaya çalışılan bu oyunu biz Türk milleti olarak bozacağız. Sonuna kadar askerimize, polisimize ve tüm güvenlik kuvvetlerimize sahip çıkacağız.

Ecdadımızın uğrunda can verdiği bayrağımızla bölücü örgüte ve teröristlere cevap vermek istiyoruz. Bizler şehit torunları olarak bize bırakılan bu emanete sahip çıktık ve çıkmaya devam ediyoruz. Bu konuda tüm Hataylı hemşerilerimizi evlerine ve işyerlerine Türk bayrağını asmaya davet ediyoruz. Biz millet olarak birlik ve dayanışma içinde olmaya devam edersek hiçbir güç cennet vatan Türkiye’mize bir zarar veremeyecektir.

Bu vatan uğruna şehitler verebiliriz, gaziler verebiliriz ama bu ülkenin bir karış toprağını kimseye vermeyeceğiz. Şanlı Türk bayrağı altında toplanmaya devam ederken tek vücut olduğumuzu göstermek için tüm vatandaşlarımızı 21 Ağustos 2015 Cuma günü (bugün) başlatacağımız bayrak asma kampanyasına davet ediyoruz. Tüm STK’larımızı, tüm siyasi partilerimizi, sendikalarımızı, odalarımızı, belediyelerimizi, kurum kuruluşlarımızı ve herkesi iş yerleri ve evlerine bayrak asmaya davet ediyor kampanyamıza iştirak eden herkese şimdiden teşekkür ediyoruz.

Son olarak aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken gazilerimize acil şifalar temenni ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here