Fırat; “Gün Birlik Olma Günüdür”

0
113

uğur fırat açıklama1Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı Yayınladı

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Siirt-Şirvan karayolunda askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayın patlaması sonucu şehit edilen askerlerimiz için bir taziye mesajı yayınladı.

Oda Başkanı Uğur Fırat mesajında; “Son günlerde insanlıktan nasibini almamış bazı mihraklar tarafından tırmandırılan terör olaylarıyla birlik, beraberlik ve kardeşliğimize karşı bilinçli saldırılar yapılmaktadır. Bu menfur saldırılar sonucunda askerlerimizin şehit düşmesi millet olarak bizleri derin bir üzüntüye gark etmiştir.

Tarih boyunca nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş olan aziz milletimiz dün olduğu gibi bugün de derin feraseti, basireti, akl-ı ve kalb-i selimi ile bu alçakça saldırıların da üstesinde gelecektir. Gün birlik günü, gün dirlik günü, gün millet olarak bir ve beraber olma günüdür. Başta evladımız Ferdi Gerekli olmak üzere tüm aziz şehitlerimize rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve necip milletimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here