Hatayspor’un ‘Kupa’ Sevinci

0
50

hatayspor3Türkiye Kupası 2. tur mücadelelerinde evinde Gaziosmanpaşa’yı ağırlayan temsilcimiz Hatayspor, karşılaşmanın her iki yarısında da bulduğu gollerle rakibini 3-1 mağlup etmesini bildi ve Türkiye Kupasında bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü bir şekilde başlarken, maçın ilk çeyreğinden sonra kendi saha ve seyirci avantajını da kullanarak, oyun üstünlüğünü eline alan Hatayspor, rakip kalede etkili ataklar geliştirmeye başladı.

Karşılaşmanın 36 dakikasında yine rakip kaleye etkili gelen Hatayspor, ceza alanı içerisinde geliş bir pozisyon sonrası penaltı atışı kazandı. Atışı kullanmak için topun başına geçen Selçuk Özkan, atışı gole çevirdi: 1-0. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarının hemen başında 47. dakikada gelişen Gaziosmanpaşa atağında ise sahneye çıkan Mert Çetin, takımının beraberlik golünü attı: 1-1. Golün şokunu hemen üzerinden atan Hatayspor, karşılaşmanın 60. dakikasında Taylan Uzunoğlu’nun golü ile tekrar öne geçti: 2-1.

Galibiyet golünden sonra baskısını daha da arttıran Hatayspor, 73. dakikada yine sahneye çıkan Taylan Uzunoğlu ile iki farklı üstünlüğü yakaladı: 3-1. Golden sonra iyice rahatlayan Hatayspor, oyun kontrolünü elinden bırakmadan karşılaşmayı tamamladı.

Rakibini 3-1 yenme başarısını gösteren Hatayspor, Türkiye Kupasında bir üst tura yükselmenin coşkusunu taraftarlarıyla doyasıya kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here