Kupaya Havlu Attık!

0
101

körfez iskenderunspor15İlimizi Türkiye Kupasında temsil eden takımlarımızdan Turuncu-Mavili ekibimiz Körfez İskenderunspor, dün evinde Albimo Alanyaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın hafta içerisinde olduğu için taraftarların çok yoğun ilgi göstermediği maçta Körfez İskenderunspor, karşılaşmanın ikinci yarısında yediği tek gole teslim oldu ve kupaya veda etti.

Karşılaşmaya her iki takımda istekli ve arzulu başladı. Karşılıklı gelişen ataklarda iki takımda son vuruşlarda etkili olamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda misafir ekip Albimo Alanyaspor, oyuna bir az daha hakim bir futbol ortaya koydu. Körfez İskenderunspor kalesinde tehlikeler yaratan konuk ekip, karşılaşmanın 74. dakikasında Koray Çölgecen ile öne geçti: 0-1.

Golden sonra skoru korumak adına kendi yarı alanına yaslanan Albimo Alanyaspor, Körfez İskenderunspor’un ataklarına da geçit vermedi. Karşılaşmanın 90. dakikası sonunda skoru değiştirecek golü bulamayan Körfez İskenderunspor, sahadan 1-0 yenik ayrıldı ve kupa mücadelesinde ilk maçtan elendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here