Hatayspor’da ‘Sözler Lafta mı Kalacak?’ Endişesi!

0
86

hatayspor2Kendisine verilen ‘destek sözü’ üzerine riske girerek 12 flaş transferle takımının kadrosunu güçlendiren Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram’a verilen sözlerinin yerine getirilip getirilmeyeceği spor kamuoyunda merak konusu oldu.

Transfer döneminde adından söz ettiren takımların başında gelen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, sezona güçlü bir kadro kurarak başlarken, yine şampiyonluğun iddialı takımları arasında gösteriliyor. Bu arada Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram da transfer döneminde genellikle PTT 1. Lig ve 2. Ligin üst düzey futbolcularını renklerine bağlayarak takımın başarısı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadı.

Kaliteli futbolcuları bünyesine alarak şampiyonluk yarışında bende varım diyecek Hatayspor,’da başka bir endişe de yaşanıyor. “Maddi Destekte Bulunacağız!” sözü verilmesinin üzerine milyonlarca liralık transfer yaparak riske giren Kulüp Başkanı Jan Baram’a destek sözü verenlerin bu sözlerinin arkasında durup, yerine getirmeleri bekleniyor.

İyi bir kadro kurmanın ve şampiyonluğa oynamanın bir bedeli olacağını göz önüne alan Bordo-Beyazlı taraftarlar ise, Başkan Jan Baram’ın yalnız bırakılmaması gerektiğini, verilecek maddi ve manevi destekle Hatayspor’un hedefine ulaşabileceğine dikkat çekiyor.

Kızılcahamam’da sıkı bir çalışma programıyla lige hazırlanan Hatayspor, ligin ilk maçını 31 Ağustos Pazar günü kendi sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Geçen sezondan kalan cezanın kalkması ile Hatayspor-Diyarbakır BŞB maçı seyircili oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here