Bölgesel Amatör Lig Fikstürü Yarın Çekiliyor

0
85

bal fikstürü1İlimiz takımlarından Reyhanlı Belediyespor ile Dörtyol Gençlerbirliği’nin de yer aldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL)’in fikstür çekimleri yarın İstanbul’da yapılıyor.

2014-2015 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) fikstür çekimleri yarın saat 14.00’te İstanbul’daki Orhan Saka Amatörler Evinde gerçekleştirilecek. BAL liginin 4. grubunda yer alan temsilcilerimiz Reyhanlı Belediyespor ile Dörtyol Gençlerbirliği takımları da merakla bekledikleri kura çekimleri için saatleri saymaya başladılar.

Bölgesel Amatör Lig bu sezon biri 12 takımlı, üçü 13 takımlı ve yedisi 14 takımlı olmak üzere toplam 11 grupta 149 takımın katılımıyla oynanacak. Sezon sonunda gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar doğrudan Spor-Toto 3. Lig’e yükselirken, gruplarını son iki sırada tamamlayan takımlar ise küme düşecek.

Temsilcilerimizin de yer aldığı 4. Grupta şu takımlar bulunuyor: 1-Ceyhanspor (Adana), 2-Kozan Belediyespor (Adana), 3-Hadırlıgücüspor (Adana), 4- Akşehirspor (Konya), 5- Sarayönü Belediyespor (Konya), 6- Selçuklu Belediyespor (Konya), 7-Akdeniz Belediyespor (Mersin), 8-Mersin B.Şehir Bld.Meskispor, 9-Toroslar Belediyespor (Mersin), 10-Reyhanlı Belediyespor (Hatay), 11-Dörtyol G.Birliği Spor (Hatay), 12-Osmaniyespor Futbol Kulübü, 13-Karaman Belediyespor, 14-Nevşehir Spor Gençlik.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here