Hatayspor’da Gözler Kongre Tarihine Çevrildi

0
53

hatayspor (7)Geride bıraktığımız sezonda, play-off finalinde Fethiyespor’a 2-1 kaybederek PTT 1. Lig’in kapısından dönen Hatayspor’da yönetimin 25 Haziran’da olağanüstü kongre kararı alması üzerine taraftarların gözü, kongre tarihine çevrildi.

Bu sezon yapılan hatalar dolayısıyla kaçan şampiyonluğun üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden taraftarlar, kongrenin Hatayspor için bir fırsat olduğunu dile getirerek Hatayspor’u şampiyonluk hedefine taşıyacak bir yönetim oluşması gerektiğini vurguladılar.

Hikmet Çinçin başkanlığındaki yönetimin devam edip etmeyeceği konusunda bilgi sahibi olmadıklarını kaydeden Bordo-Beyazlı taraftarlar, yeni bir oluşumla Hatayspor’a yeni bir yönetimin gelip gelmeyeceğini de bilmediklerini söyleyerek bu konuda spor kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiği belirttiler.

Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ve teknik heyetin yeni sezonda Hatayspor’da mutlaka görev alması gerektiğini kaydeden taraftarlar, mevcut kadronun korunarak eksik yerlere kaliteli futbolcu alınmasını, yeni sezonda Hatayspor’u şampiyonluğa taşıyacak bir yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosu kurulması gerektiğini istediler.

Taraftarların Hatayspor’a olan sevgi ve bağlılığının Konya’da oynanan final maçında bir kez daha görüldüğünü hatırlatan taraftarlar, bir dahaki sefere yaşanan bu acı yerine şampiyonluk sevinci yaşamak istediklerini belirttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here