Payas Belediyespor A Takımına Seçmeler Başladı

0
123

payas bldspor362012-2013 Futbol sezonunu, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) şampiyon olarak tamamlayarak 3. Lig’e adını yazdıran Payas Belediyespor 1975, geleceğin futbolcularını seçmek için çalışmalara başladı. A Takımı Futbolcu Seçmeleri için kolları sıvayan yönetim, hayallerinin peşinden koşan 1990-1995 doğumlu başarılı futbolculara kapılarını açıyor.

Payas, Yetenek Avında

Yapılacak olan seçmeler hakkında bilgi veren Payas Belediyespor 1975 Teknik Direktörü Ender Tıraş,  başvuru yapan tüm sporcuların değerlendirileceğini belirtirken; “A Takım Futbolcu Seçmeleri için yoğun bir başvuru ile karşı karşıya kaldığımız için mutluyum. Yapılan başvuruların hepsini dikkate aldık. Herkese geri dönüş yaparak, seçmelere çağırdık” dedi.

payas bldspor37

Seçmeler sonunda tespit ettikleri başarılı sporcuları, A takımı ile kampta bir araya getireceklerini kaydeden Tıraş; “Burada da uyum sürecini ve takıma katkılarını değerlendireceğiz. Çok yetenekli sporcular seçeceğimize inanıyorum. Seçmelerin Payas Belediyespor 1975’e de çok faydalı olacağı kanısındayım. Türkiye’nin birçok ilinin yanı sıra, şuanda Almanya ve Kosova’dan bile başvuran sporcularımız var” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here