Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında Fikstür Belli Oldu!

0
99

dumlupınar216-18 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan 2013 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek olan Hatay Dumlupınarspor’un rakipleri belli oldu. Mersin grubunda yer alana Hatay Dumlupınarspor, ilk maçını Mersin Camspor ile yapacak.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 4’er takımdan oluşan 10 grup oluşturuldu. 16-18 Haziran 2013 tarihlerinde oynanacak karşılaşmalar tek devreli lig usulünde Afyon, Ankara, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Mersin, Rize, Sivas ve Van’da yapılacak. Gruplarını birinci sırada bitiren 10 takım ile en iyi puan ve averaja sahip 6 grup ikincisi bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Grup müsabakalarında 2 veya daha fazla takımın aynı puana sahip olması durumunda sıralama Amatör Liglerde uygulanan esaslara göre belirlenecek.

Gruplarında  2. sırayı alan takımlar arasında en iyi puan ve averaja sahip takımlar belirlenirken, birden fazla takımın  6. takım olarak üst tura çıkma şansını yakalaması durumunda, TFF, bu takımlar arasında kendi belirleyeceği  usuller çerçevesinde baraj müsabakası oynatacak. 16 takımdan oluşacak bir üst tur ve sonrasında oynanacak maçlar tarafsız sahalarda tek maç eleme usulünde yapılacak. Kura çekiminde aynı gruptan gelen takımların eşleşmesine müsaade edilmeyecek.

Mersin grubunda düşen Hatay Dumlupınarspor, burada Adana Akdeniz Demirspor, Tarsus Gençlerbirliği ve Mersin Camspor ile karşılaşacak. Hatay Dumlupınarspor, şampiyonada ilk maçını 16 Haziran Pazar günü saat 18.00’de Mersin Camspor ile yapacak. Temsilcimiz, ikinci maçını 17 Haziran Pazartesi saat 18.00’de Tarsus Gençlerbirliği, gruptaki son maçını da Adana Akdeniz Demirspor ile 18 Haziran Salı günü saat 18.00’da oynayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here