30. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Başladı

0
134

turnuva1Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen  “30. Erhan Aksay Futbol Turnuvası” Eski Hataysporlu futbolcuların gösteri maçı ile başladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın hazır bulunduğu karşılaşma Mehter Takımı bir gösteri düzenledi. Turnuvaya ilişkin kısa bir açıklama yapan Başkan Savaş, maçların kentin hoşgörü ve dostluk ortamına yakışır bir havada geçmesi temennisinde bulundu.

turnuva2

Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bordo ve Beyaz formalı takımlar karşılaştı. Bordo formayı giyen takım karşılaşmayı 7-4 kazanırken, Başkan Savaş karşılaşmada 3 gol atarak galibiyette büyük bir rol aldı.

Gösteri maçının ardından Tayfur Sökmen Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Günay Çelenk Antakya Gazeteciler Cemiyeti arasındaki maçla turnuvaya start verildi. Maçın başlama vuruşunu Başkan Savaş ile rahmetli Erhan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay yaptı. Karşılaşmanın ilk galibi, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni tek golle  geçen Antakya Gazeteciler Cemiyeti oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here