Hatayspor Giresunspor Deplasmanından Altın Çıkardı

0
108

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Giresunspor deplasmanına giden Bordo-Beyazlı temsilcimiz Hatayspor, bu zorlu karşılaşmadan altın gibi 3 puan çıkardı. Hatayspor puanını 18’e yükselterek 3. sıradaki yerini de korudu.

Giresun deplasmanında maça iyi başlayan Hatayspor ilk dakikalardan itibaren gol için rakip kaleye yüklendi. 19. dakikada sahneye çıkan golcü isim Ömer Bozan takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra arayışlarını sürdüren Hatayspor, 26. dakikada da günün başarılı ismi Ömer Bozan ile farkı ikiye çıkardı. İkinci golün ardından oldukça rahatlayan Bordo-Beyazlılar 43. dakikada Mehmet Fuat ile farkı açarken, ilk yarı da bu skorla sona erdi: 0-3.

İkinci yarıya farkı korumak adına çıkan ve daha temkinli oynayan Hatayspor daha çok ev sahibinin ataklarını savuşturmaya çalıştı. Rakibine fazla geçit vermeyen Hatayspor defansı 87. dakikada Ömer Karancı’nın golüne engel olamadı.

Bu golden sonra karşılaşmada başka gol olmayınca, Hatayspor 11. hafta maçları sonunda gruptaki puanını 18’e çıkardı ve lider Polatlı Bugsaşspor’un 4 puan gerisinde 3. sıradaki yerini korudu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here