Kâbus Gibi İkinci Devre!

0
115

Stat: Malatya İnönü

Hakemler: Bora Budak**, Mehmet Özkan**, Selkan Sabancı**

Yeni Malatyaspor: Ziya**, Gökhan*** , Ömer***, Evren Kürkçü**, Mustafa Cevahir***, Sedat Yeşilkaya**, Muhammet**, Halil Zeybek**, Eren Görür***, Muharrem* (45. dak. Türker**), Cihan**

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun *, Onur Çakır*, Ersin Keskin*, Mert Somay*, Doğan*, Ömür*, İbrahim Eren**, Salih**, Cebrail Şaşkın* (62. Dak. Hüseyin Düz*), Deniz Pıtır* (63. dak. Mustafa Soytaş*), Halil İbrahim***

Goller: 13. dak. Halil İbrahim (İDÇspor), 50. dak. Mustafa Cevahir, 55 ve 90+2. dak. Eren Görür, 90. dak. (kk) İbrahim Eren (Yeni Malatyaspor)

Sarı Kartlar: 36. dak. Evren Kürkçü, 71. dak. Sedat Yeşilkaya (Yeni Malatyaspor), 55. dak Halil İbrahim, 58. dak. Ceyhun (İDÇspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta zirve mücadelesi veren İskenderun Demir Çelikspor, hafta içi mesaisinde Malatya İnönü Stadında Yeni Malatyaspor’a konuk oldu. İlk yarıda bulduğu golle 1-0 öne geçen İDÇspor, ikinci yarıda kalesinde gördüğü 4 gole engel olamayınca sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

İDÇspor, puan veya puanlarla dönmek için gittiği Malatya’dan hezimetle döndü. Yeni Malatyaspor karşısından pek bir varlık gösteremeyen Kırmızı-Lacivertliler sadece ikinci 45 dakikada 4 gol birden yiyerek rakibine farklı mağlup oldu.

İDÇspor maça istekli başladı ve 13. dakikada Halil İbrahim ile de öne geçti. İlk devrenin sonuna kadar ev sahibinin ataklarını savuşturan ve bulduğu pozisyonlarda da gol arayan İDÇspor ilk devreyi de önde tamamladı.

Yeni Malatyaspor ise ikinci devreye fırtına gibi başladı. 50’de Mustafa Cevahir 55’te de Eren Görür ile arka arkaya goller bulan ev sahibi daha sonra öne geçmenin rahatlığı ile oynadı. Maçın sonuna kadar rakip kaleye yüklenen Yeni Malatyaspor farkı da son dakikalarda açtı. 90. dakikada günün başarılı ismi Eren Görür bir kez daha sahne alarak farkı 3’e çıkardı. 90+2’de ise İbrahim Eren’in kendi kalesine attığı gol skoru belirledi: 4-1.

Bu sonucun ardından İDÇspor klasmanda 16 puanda kaldı. Yeni Malatyaspor ise galibiyet sonunda 17 puana yükselerek İDÇspor’un da üzerine çıktı ve 5. sıraya yerleşti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here