Hatayspor Evinde Vurgun Yedi

0
59

hatayspor31Kendi saha ve seyircisi önünde Pendikspor’u konuk eden temsilcimiz Hatayspor, karşılaşmanın her iki yarısında da yediği goller ile sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Aldığı bu mağlubiyet ile taraftarını üzen Hatayspor, lig sıralamasında 3.’lüğe geriledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta liderlik kovalayan temsilcimiz Hatayspor, evinde ağırladığı Pendikspor maçına galibiyet için çıktı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü bir futbol anlayışı ile başladı. Karşılaşmanın ilk çeyreğine kadar gelişine ataklarda her iki takımda sonuç alamadı. Konuk ekibin etkili olduğu dakikalarda sahneye çıkan Pendikspor’lu İlhan karşılaşmanın 34. dakikasında takımını öne geçiren golü attı: 0-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonu oldu.

İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan konuk ekip oldu. Karşılaşmanın 47. dakikasında bu kez Abdullah¸ topu ağlarla buluşturdu: 0-2. Golden sonra farkı kapatmak adına rakip kaleye yüklenen Hatayspor, karşılaşmanın 56. dakikasında Güneyin’in golü ile farkı bire düşürdü: 1-2.

Hatayspor, bu golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenirken, karşılaşmanın 79. dakikasında oyuna 4 dakika önce giren Anıl’ın golü ile HHHatayspor bir kez daha yıkıldı: 1-3. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Hatayspor, ikincilikten üçüncülüğe geriledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here