İDÇspor’da Kan Kaybı Sürüyor

0
49

idçspor22Stat: Kızılcahamam İlçe

Hakemler: Erdem İren**, Hakan Karayel**, Tunay Ateş**

Kızılcahamamspor: Murat Günay**, Aydın**, Hasan**, Murat Selvi**, Ufuk**, Necati***, Ömer***, Sebahattin***, Yücel Ömür**, Taner, Savaş**

İskenderun Demir Çelikspor: Kadir*, Onur*, Mehmet*, Murat**, Ömür*, Halil İbrahim**, Mustafa Soytaş*, Salih**, Mustafa Serkan Demirel**, Arda*, Hamza*

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta yer alan İskenderun Demir Çelikspor, taraftarını üzmeye devam ediyor. Dün Kızılcahamamspor deplasmanına çıkan İskenderun Demir Çelikspor, 7. dakikada öne geçtiği karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Ankara deplasmanına galibiyet için giden İskenderun Demir Çelikspor futbol takımı, Kızılcahamamspor karşısında maça hızlı başladı. Karşılaşmanın başlama düdüğü ile oyunu rakip kaleye yığan İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın 7. dakikasında Halil İbrahim golü ile öne geçti: 0-1. Golden sonra kontrollü bir oyun sergileyen İskenderun Demir Çelikspor, ev sahibinin ataklarını da geçiştirmeye çalıştı. Kırmızı-Lacivertli ekibin ilk yarıyı önde bitirmesi beklenirken, 45. dakikada sahneye çıkan Kızılcahamamspor’lu Ömer, beraberlik golünü attı ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarıya İskenderun Demir Çelikspor’lu futbolcularda moral bozukluğu ile başladı. İDÇspor’lu futbolcular ilk yarının son dakikalarında atılan golün stresini üzerlerinden atamazken, karşılaşmanın 67. dakikasında bu kez Sabahattin’in golüne engel olamadılar: 2-1.

Karşılaşmada kalesinde risk alarak rakip kaleye çok adamla çıkan İskenderun Demir Çelikspor, kalesinde büyük tehlikeler atlatırken, dakikalar 86’yı gösterdiğinde ev sahibinin üçüncü golü geldi. Ev sahibi gelişen atakta Necati’nin golü ile farkı ikiye çıkardı: 3-1.

Bu dakikadan sonra karşılaşmada başka bir gol olmayınca, 5 haftada sadece 5 puan toplayabilen İskenderun Demir Çelikspor, yine sahadan boynu bükük ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here