Hatayspor Erteleme Maçından Eli Boş Döndü

0
49

hatayspor52Penaltı Golü Mağlubiyet Getirdi!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta dün oynanan eteleme maçında Giresunspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Ligde liderliğini sürdüren temsilcimiz Lider Hatayspor, tutuk başladığı karşılaşmada, maçın ilk yarısında penaltıdan yediği gole teslim oldu. Sahadan 1-0 mağlup ayrılan Lider Hatayspor, evine eli boş döndü.

Giresunspor’un karlı sahası temizlenemediği için oynanmayan 16. hafta maçı dün oynandı. Tutuk başladığı karşılaşmada rakibi üzerinde istenilen baskıyı kuramayan grup lideri Hatayspor, geliştirdiği ataklarda da sonuç alamadı. Karşılaşmanın 40. dakikasında ceza alanı içerisinde gelişen pozisyon sonunda hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ergün Çakır, topu filelerle buluşturdu: 1-0. Karşılaşmanın ilk yarısı da ev sahibinin üstünlüğü ile noktalandı.

İkinci yarıda daha etkili bir futbol ortaya koyan Lider Hatayspor, oyun hakimiyetini iyice eline aldı ve rakip kaleye yüklendikçe yüklendi. Rakibinin baskılı oyunu karşısında kendi yarı alanına iyice çekilen Giresunspor, Lider Hatayspor’un ataklarını savuşturmayla uğraştı.

Bbeklenen gol gelmeyince bu durum futbolcular arasında strese neden oldu. Karşılaşmanın 87. dakikasında Hatayspor’dan Özgür Çelik on dakika içinde üst üste iki sarı kartı görerek, oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarda başka bir gol olmayınca lider evine eli boş döndü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here