Başarı Var, Maddi Destek Yok!

0
69

erzin bldspor13Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de sınırlı imkanlarla başarıyı kovalayan ve liderlik koltuğunda bulunan Erzin Belediyespor’un ekonomik olarak dar boğaza düştüğü belirtildi. Bazı taraftar grupları Belediye Başkanına sitemlerini dile getirdi.

Bölgesel Amatör Lig’de ciddi bir başarı grafiği sergileyerek 3. lig umutlarını tekrar yeşerten Erzin Belediyespor futbol takımının maddi sıkıntıya düştüğü iddia edildi. Kulübün, futbolcuların paralarını ödeyemediği için devre arasında elinde bulunan futbolcuları kaybetme riski altında girmeye başladığı da iddia edildi.

Taraftarlar, her fırsatta takımın başarısı için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyleyen Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek’e sitem ederek; “Erzin Belediyespor’un başarısını reklam aracı olarak görmekten geri kalmayan Sayın Belediye Başkanımız bu takıma neden sahip çıkmıyor? Neden bu takımı sahipsiz bırakarak çaresizliğe sevk ediyor” şeklinde görüş ifade ettiler.

Diğer taraftan, Erzin Belediyespor taraflar grupları olan Grup İstiklal ve Turuncu Baykuşlar’ın konuyla ilgili olarak, geçtiğimiz günlerde gece geç saatlere kadar bir eylem planı belirledikleri, Erzin Belediyespor’a destek amaçlı olarak, makbuz karşılığı esnaftan bağış topladıkları kaydedildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here