Hatayspor Caner Bulut’u Renklerine Bağladı

0
125

hatayspor542. Lig Beyaz Grupta ilk yarıyı lider tamamlayan Hatayspor, şampiyonluk hedefi doğrultusunda mevcut kadrosunu güçlendirmek amacıyla ara transfer çalışmalarına devam ediyor. Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimi, bu amaçla ilk olarak sol bek mevkiinde oynayan Caner Bulut’u transfer etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hatayspor 2.Başkanı ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin; “Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığzpor’dan renklerimize bağladığımız Caner Bulut, daha önce Hatayspor’da forma giymiş 1989 Antakya doğumlu sporcumuzdur. Gaziantepspor, Boluspor, Adana Demirspor, Karşıyaka ve Sanica Boru Elazığspor gibi üst düzey takımlarda futbol oynayan Caner’in başarıya atkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Caner Bulut’la 2,5 yıllık mukavele imzalandığına da değinen Ergin; “Caner Bulut, Hatayspor’un Antalya kampına katılarak takımla ilgili antrenmanlara başlamıştır. Teknik heyetin raporu doğrultusunda orta saha, forvet ve savunmaya yönelik transfer çalışmaları sürmektedir. Amacımız daha güçlü Hatayspor’dur” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here