Hatayspor, Beraberliğe Razı Oldu!

0
57

hatayspor11Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirvede kalma hesapları yapan Hatayspor, önceki gün evinde konuk ettiği Pazarspor ile 2-2 berabere kaldı. Rakibi karşısında 2-0 öne geçen Hatayspor, bu üstünlüğünü koruyamayınca sahada 2 puanı bıraktı. Antakya Atatürk Stadyumunda Hatayspor ile Pazarspor arasında oynanan maç, havaların aşırı sıcak ve günlerden Pazartesi olması dolayısıyla beklenen ilgiyi görmedi.

Zorlu 90 dakikaya Hatayspor, hızlı ve etkili başladı. Rakip kaleye takım olarak saldıran Hatayspor, karşılaşmanın 22. dakikasında konuk ekibin kontra atağı ile kalesinde büyük tehlike yaşadı. Pazarspor’un kontratağında Nezir Özer, altı pas üzerinden topu dışarı gönderdi. Karşılaşmanın 29. dakikasında gelişen Hatayspor atağında Emre Özkurt’un kullandığı serbest atışta top, direğin altına çarparak sahaya geri döndü.

Karşılaşmanın 30. dakikasında ise yine gelişen Hatayspor atağında, Ömer Bozan’ın sağdan ortaladığı topu Murat Türkkan indirdi ve topla buluşan Özgür Çelik yerden gönderdiği topu filelerle buluşturdu: 1-0.

Bu golden sonra baskısını daha da artıran Bordo-Beyazlı ekip, karşılaşmanın 38. dakikasında bu kez Halil Zeybek’in uzaktan mükemmel vuruşuyla fark ikiye çıkardı: 2-0. Golden sonra maça bitti gözüyle bakan Hataysporlu futbolcuların bu rehaveti pahalıya patladı. Karşılaşmanın 43. dakikasında gelişen Pazarspor atağında Nezir Özer, topu filelere gönderdi ve farkı 1’e düşürdü: 2-1. İlk yarı bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıya konuk ekip etkili başladı. 48. dakikada ceza alanı içinde Pazarsporlu Burhan Coşkun, Özgür tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Burhan Coşkun takımının beraberlik golünü attı: 2-2.

Tekrar öne geçmek için rakip kaleye yüklenen Hatayspor, geliştirdiği ataklarda gol bulamayınca, sahadan 2-2 beraberlik ve 1 puanla ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here