Hünkaroğlu; “Denk Kuvvetlerin Maçı Değildi!”

0
66

körfez iskenderunspor25Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Mehmet Hünkaroğlu, Yeni Malatyspor maçının hemen ardından yaptığı açıklamada, değerlendirme yapmasının anlamsız olduğunu, çünkü mücadelenin denk kuvvetlerin maçı olmadığını belirtti. 3 defans oyuncusundan yoksun olarak maça çıktıklarının altını çizen Hünkaroğlu; “Yeni Malatyaspor’un galibiyetine asla gölge düşürmem, ancak bir daha böyle bir skor olmayacak” diye konuştu.

Futbolcunun takımı için candan oynaması gerektiğine de işaret eden Hünkaroğlu; “Deplasmanda galibiyetle ya da beraberlikle ayrılıyorduk. Şuana kadar ikinci deplasman mağlubiyetimi aldım. Takımımın çoğu 2 kişi hariç 17-21 yaş arasıdır. Tabi bizimkisi aşırı iyimserlik ama Türk futbolunda ‘Papaz’ dediğimiz insanlarla bir yere varamıyorsun. Para veriyorsun, rica ediyorsun! Türkiye’deki futbolcular bulundukları mevkiinin farkında değiller. Maden işçisi bir milyon almak için çalışırken, buradaki futbolcuya yüz binlerce lira para veriyoruz, rica ediyoruz! Laf söylenmez, çocuğuna göstermediğin özeni ve yakınlığı bunlara gösterirsin.

Bir Daha Böyle Bir Skor Olmayacak!

İşte ben bunun mücadelesini yapmaya gayret ediyorum. Onun için kendi düşüncelerime ve kültürüme uygun futbolcularla oynuyorum. İkinci yarıda 16 yaş grubu oyuncuları kadroya alacağım ve bir daha böyle bir skorda olmayacak. Arkamızda da bize güvenen ve bizim düşüncelerimizi paylaşan bir yönetim var” dedi.

Tecrübeli hoca Hünkaroğlu’nun söyledikler İskenderun spor kamuoyunda takdirle karşılanırken, hocanın İskenderun’da da Basın Toplantıları yaparak, takım hakkında bilgilendirmeler yapması gerektiği de dillendirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here