Hatayspor 3 Golcüyle Yollarını Ayırıyor!

0
87

hatayspor1Geçen sezonda 2. Lig play-off final maçını penaltı atışları ile kaybederek, PTT 1. Ligine çıkma şansını kaybeden Hataysor’da başarılı bir sezon geçiren Volkan, Onur ve Taylan Bordo-Beyazlı ekiple yollarını ayırıyor.

Hatayspor, kadrosundaki 3 Santrfor: Volkan, Onur ve Taylan’la yeni sezon öncesi yollarını ayırıyor. Bordo-Beyazlılar, Onur Garip, Volkan ve Taylan’a kulüp bulmaları halinde kolaylık gösterileceğini bildirdi.

Hatayspor’un yeni sezondaki gol ümidi İbrahim Taylan olacak. Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek ile Kulüp Başkanı Jan Baram’ın İbrahim Taylan’ın yeni sezonda patlama yapmasını bekledikleri öğrenildi.

1 Maç Seyircisiz Oynama Cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), gerçekleştirmiş olduğu son toplantıda ilimiz 2. Lig temsilcisi Hatayspor, 2. Lig play-off müsabakası final maçında karşılaştığı Alanyaspor karşısında taraftarların neden olduğu saha olayları ve çirkin tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz ve yüklü bir para cezası aldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Hatayspor Kulübünün, 31.05.2014 tarihinde Alanyaspor ile İstanbul Atatürk stadında oynadığı 2. Lig Play Off müsabakasının final maçının ardından basın toplantısına teknik direktör ve futbolcu katılımı sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 4.000 TL, aynı müsabakada Hatayspor Kulübünün taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 4.000 TL ve taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 resmi müsabakadan kendi sahasında seyircisiz oynama ve 65.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here