Hatay’ın Lokomotifi İkem, TEOG’da Yine Lider

0
394

ikem koleji42014-2015 eğitim-öğretim döneminde İKEM Kolejinin 78 öğrencisi katıldıkları Türkiye Geneli TEOG sınavlarında büyük başarı gösterdi. 17 öğrencisi Tosçelik ve diğer fen liseleri, 14 öğrencisi Makzume Anadolu Lisesi ve 47 öğrencisi de İskenderun ve Türkiye’deki çeşitli Anadolu Liselerine yerleşen İkem Koleji, Hatay’ın lokomotifi olmaya devam etti.

Başarılar Tesadüf Değil!

Geçmiş yıllarda OKS ve SBS de Hatay’da 7 kez üst üste birinci, Türkiye’de 30., 42., ve 95. olarak Türkiye’de ve Hatay’da eğitim ve öğretimde hep üst sıralarda yer almayı başaran İkem Koleji 2014-2015 eğitim-öğretim yılında da TEOG Sınavında 78 öğrencisiyle %100 başarı elde ederek ve öğrencilerin tümünü seçkin okullara yerleştirerek eğitim ve öğretimdeki başarısını tekrar egale ederek başarılarının tesadüf olmadığını bir kez daha gösterdi.

İkem Koleji Okul Müdürü Galip Şener, TEOG’daki alınan %100 başarının, geçmiş yıllarda alınan başarıların bir tesadüf olmadığını belirterek; “TEOG Sınavına katılan 78 öğrencilerimiz ve emeği geçen öğretmenlerimizin ne derece başarılı olduğunu bu sınav tekrardan göstermiştir. İkem Koleji olarak bu dönemde de eğitim ve öğretimdeki liderliği Türkiye genelinde daha üst çıtalara çıkartmak için çalışıyoruz. Kendimizi daha da geliştirerek eğitim ve öğretim kadrosu ve donanımımız ve yeni yüzüyle İkem Kolejinin Türkiye’de yerini alacağına inanıyorum” dedi.

Müdür Şener, kazanan öğrencileri, okul yönetimini ve öğretmenlerini bu ekip başarısından dolayı kutladı ve bu ekip ruhunun devamını diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here