Başkan Dingil Ankara’da Önemli Temaslarda Bulundu

0
78

seyfi dingil19İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir dizi çalışma programı için gittiği Başkent Ankara’da, İskenderun’un geleceğini ilgilendiren projeler için önemli temaslarda bulundu.

Kısa bir zaman diliminde yoğun bir ziyaret programı gerçekleştiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyaretlerin olumlu geçtiğini belirterek; “Ankara programımızı çok verimli ve samimi ziyaretlerde bulunarak geçirdik. Her zaman çalışmalarımızda bizlere güç veren vekillerimize teşekkür ediyorum. Yapılan görüşmeler ve ziyaretler ilçemizin gelişimi noktasında büyük bir önem arz etmektedir. Biz bu yolda dur durak bilmeden çalışıyoruz. İskenderun için hazırladığımız projelerimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Görüşmeler Olumlu Geçti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Orman ve Su işleri Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve değişik bakanlıklardaki bürokratlarla görüşerek projelerinin hayata geçirilmesi için görüşmelerde bulunduğunun da altını çizen Dingil; “Bu aşamada bizlerden desteklerini esirgemeyen bakanlarımıza çok teşekkür ederim. Görüşmeler oldukça verimli geçti. Önümüzdeki günlerde kısa ve orta vadeli dönemlerde somut adımlar atılacak. Vakit kaybetmeden kent için ne yapılması gerekiyorsa yapmak niyetindeyiz. Laf değil icraat üretme derdindeyiz. Bu millet hizmetin en güzeline layık” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here