Hatay’da Silah Operasyonu

0
319

silah operasyonu1Güvenlik birimleri tarafından ilimizde ve 2 ayrı ilde eş zamanlı olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadeleye Yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında,  ruhsatsız silah imal ve ticareti yapmak suçu ile ilgili 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Konuyla ilgili olarak Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada; “Güvenlik birimleri tarafından ilimizde ve 2 ayrı ilde eş zamanlı olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadeleye Yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında,  ruhsatsız silah imal ve ticareti yapmak suçu ile ilgili 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şahısların ikametlerinde, işyerlerinde ve üzerlerinde yapılan aramada; 30 adet ruhsatsız tabanca, 20 adet kısa namlulu dipçiksiz pompalı tüfek, 85 adet tabanca şarjörü, 98 adet tabanca mermisi, 45 adet tabanca gövdesi, 50 adet tabanca sürgüsü, 53 adet tabanca kabzası, 90 adet tabanca kabza kapağı ve çok sayıda tabanca pimi, yay, horoz gibi küçük metal malzeme ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen tabanca malzemeleri ile aynı şekilde 45 adet daha tabanca imal edilebileceği anlaşılmıştır. Olayla ilgili olarak adli tahkikata başlanılmıştır” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here