Milletvekili Alğan Mevlit-i Şerif ile Düğün Yaptı

0
375

mehmet alğan7Geçtiğimiz günlerde İzmit’te düzenlenen sade bir törenle gazeteci Melike Akman ile hayatını birleştiren Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Alğan, memleketi İskenderun’da Mevlit-i Şerif ile düğün yaptı.

İskenderun Nikâh Dairesi önünde gerçekleşen düğüne iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Mutlulukları gözlerinden okunan Milletvekili Alğan ve Melike Akman, davetliler tarafından alkışlarla karşılandılar. Yine alkışlarla yerlerini alan Alğan ve Akman çiftinin düğün merasimleri İSDEMİR Yeni Camii İmamı Mustafa Çakar tarafından okunan Mevlit-i Şerif ile başladı.

mehmet alğan8

Sona eren Mevlit-i Şerif’in ardından çalınan müzik eşliğinde davetlilere tatlı ve yemek ikramında bulunuldu.  Düğüne, Hatay Vali Yardımcıları başta olmak üzere milletvekilleri, ilçe kaymakamları, siyasi parti temsilcileri, iş dünyası ve Vekil Alğan’ın aynı sıraları paylaştığı sınıf arkadaşları katılım gösterdi. Hep bir ağızdan edilen duaların ardından katılım gösteren davetliler sırasıyla Alğan ve Akman çiftini tebrik edip mutluluklar dilediler ve hatıra fotoğrafları çekildiler.

mehmet alğan9

Hatay’da göreve başladığı günden bu yana birçok kesimin takdirini kazanan Hatay Milletvekili Mehmet Alğan, Türkiye’nin en genç vekillerinden gösteriliyor. Alğan, aynı zamanda Ak Parti’nin Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ve Dış İlişkiler Sorumlusu olarak aktif görevine devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here