Hatay Takımlarının Yüzü Bir Türlü Gülmüyor

0
78

spor haberleri7Spor Toto 2. ve 3. Ligde mücadele eden ilimiz temsilcileri, aldıkları kötü sonuçların ardından klasmanlarda alt sıralarda yer alırken, taraftarlarını da üzüyor. 3. Ligde 4. hafta maçları sona ererken, ilimizi Hatayspor’un temsil ettiği 2. Ligde de 2. hafta maçları sonunda yüzümüz bir türlü istediğimiz gibi gülmedi.

3. Lig 1. Grup temsilcilerimizden Erzin Belediyespor 1 puanla ligin dibine demir atarken, bu gruptaki diğer temsilcimiz Kırıkhanspor ise başarılı bir grafik çizen tek takımımız oldu. Sarı-Lacivertli ekip, 4 maç sonunda 7 puan toplayarak kendisine 4. sırada yer buldu. Erzin Belediyespor ise sadece 1 beraberlik sonunda 1 puanla 19. sıraya demir attı.

3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor da 4 hafta sonunda istenilen düzeye ulaşamayan bir başka ekip oldu. Mavi-Beyazlı Hatay temsilcimiz Payasspor, bu 4 haftalık periyot içinde hiç puan alamayarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Payasspor ilk 4 haftalık kötü performansıyla -4 averajla ve 0 puanla 18. sırada bulunuyor.

3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve istenileni veremeyen diğer takımımız ise Körfez İskenderunspor oldu. 4 maç sonunda sadece 1 puan alabilen ve son iki maçında rakiplerinden 4’er gol yiyerek oldukça kötü bir performans sergileyen Körfez ekibinde taraftarlar da şimdiden umutsuzluğa kapıldı. Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor 4 maçta sadece 1 beraberlik sonunda aldığı 1 puanla klasmanda 17. sırada bulunuyor.

3. Ligdeki temsilcimiz, son iki sezonda PTT 1. Ligin kapısından dönen Hatayspor da bu sezona kötü başladı. İlk hafta Hacettepe’ye 4-2 yenilen, ikinci hafta da sahasında Kahramanmaraspor’a 1-0 yenilerek puan alamayan Hatayspor, bu performansı ile taraftarını üzen bir başka takımımız oldu.

3. Hafta Maçları Cumartesi Günü…

Öte yandan TFF’den yapılan açıklamaya göre, 2. ve 3. ligde bu haftaki, karşılaşmalar Cumartesi günü oynanacak. Açıklanan programa göre, Anadolu Üsküdar 1908 deplasmanına gidecek olan Hatayspor bu maçı Cumartesi günü saat 16.00’da Beylerbeyi 75. Yıl Sahasında oynayacak. 5. hafta mücadelelerinde bir de Hatay derbisi oynanacak. 2. Lig 1. Grup temsilcilerimiz bu hafta birbirleri ile karşılaşacak. Kırıkhanspor-Erzin Belediyespor maçı saat 15.00’te Kırıkhan İlçe Stadında oynanacak. 2. Grup temsilcimiz Payasspor ise Ayvalıkgücü Belediyespor’u Payas İlçe Stadında saat 15.00’te ağırlayacak. Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak Körfez İskenderunspor ise bu mücadeleye saat 16.00’da Darıca İlçe Stadında çıkacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here