Perdeyi Hatayspor Kapattı!

0
66

hatayspor27Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimiz, 4. hafta maçlarını Pazartesi günü itibariyle tamamladı, ancak alınan sonuçlar pek sevindirici olmadı. Haftanın perdesini dün Hatayspor kapattı. Bordo-Beyazlı ekip, sahasında Kahramanmaraşspor’a yenilirken, Payasspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan puan çıkaramadı. Erzin Belediyespor ise sahasında Kızılcabölükspor ile berabere kalarak 2 puan yitirdi.

Hatayspor: 0 Kahramanmaraşspor: 1

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Hatayspor, kendi saha ve seyircisi önünde Kahramanmaraşspor’a 1-0 mağlup oldu. Antakya Atatürk Stadında oynanan ve Ömer Murat Ülger, Suha Adıyaman ile Mustafa Savranlar’ın yönettiği karşılaşmada misafir ekip Kahramanmaraşspor’un golünü 14. dakikada Mehmet Menderes Önkuzu attı. Kahramanmaraş ekibi aldığı bu galibiyetin ardından puanını 4’e çıkarırken, Hatayspor ise halen puan ile tanışamadı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor: 1 Payasspor: 0

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor, Denizli Doğan Seyfi Aylı stadında oynanan ve Melih Gündoğdu, Mustafa Han ile Arda Darcan’ın yönettiği karşılaşmada Denizli Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un golünü 34. dakikada Hüseyin Ateş attı.

Erzin Belediyespor: 1 Kızılcabölükspor: 1

Spor Toto 3. Lig 1. gurubunda mücadele eden Erzin Belediyespor kendi sahasında yapılan karşılaşmada Kızılcabölükspor ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi Erzin Belediyespor’un golünü 84.dakikada Yunus Ünsal, KızılcabölüksSpor’un golünü ise uzatma dakikalarında Fatih Yiğen attı. Karşılaşmanın 85. dakikasında Erzin ekibindn Emrah Bedir, 2. Sarı karttan kırmızı kart gördü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here