Belediye Basketbol Turnuvası Tamamlandı

0
82

basketbol turnuva2İskenderun Belediyesi tarafından 7-12 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenen tek pota basketbol turnuvası sona erdi. Belediye Sahil Spor kompleksinde yapılan final maçları sonrasında dereceye giren takım ve sporculara çeşitli ödüller verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya ödül törenine katılarak, tüm sporcuları katılımlarından dolayı kutladı. Beş gün boyunca süren turnuva cumartesi günü yapılan final maçları ile tamamlandı. Yaklaşık 250 sporcunun mücadele verdiği tek pota basketbol turnuvasında sporcular yeteneklerini gösterme fırsatı yakalamış oldu.

basketbol turnuva3

Ödül töreninde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya; “Çok yararlı bir turnuva süreci yaşadık. Burada gördük ki gençlerimize imkan sağlandığında yeteneklerini gösterme şansları artıyor. Bunu çok net gözlemledik. Bizlerde Belediye olarak bundan sonraki süreçte hizmet akışımızda sportif faaliyetlerimize hız vereceğiz” dedi.

Sporseverler tarafından ilgiyle izlenen final maçlarında kız ve erkeklerde dereceye giren takımlara madalya ve ödülleri Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya tarafından takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here