Hatay, İhsanoğlu ve Kılıçdaroğlu’nu Konuk Edecek

0
51

ihsanoğlu-kılıçdaroğluCumhurbaşkanı Adaylarından Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, birer gün arayla Hatay’ın konuğu olacaklar. Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu, Cumartesi günü (bugün) ilimizde olacak, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise Pazar günü (yarın) Hatay’a gelerek halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilimize yapacakları ziyaretle ilgili programlar da belli oldu.

Hazırlanan programa göre 2 Ağustos Cumartesi günü (bugün) öğleden sonra ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. İhsanoğlu, saat 13.30’da Samandağ Hz. Hızır Türbesini Ziyaret edecek, 14.00’te ise Samandağ Merkezde halka hitap edecek. Saat 15.00’te Hat-Mek Salonunda Basın Toplantısı yapacak olan İhsanoğlu, 15.30’da STK temsilcileriyle bir araya gelecek. 16.45’te Valiliği ziyaret edecek olan İhsanoğlu, 17.15’te Kırıkhan Atatürk Meydanında, 19.15’te Dörtyol Alparslan Türkeş Parkında 20.30’da da İskenderun Belediye Kültür Sarayında halka hitap edecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise 3 Ağustos Pazar günü (yarın) Antalya’dan Hatay’a geçecek. Kılçdaroğlu, 18.30 sularında Defne Uğur Mumcu Meydanındaki mitingde halka hitaben konuşacak. Gerçekleştirilecek mitingin ardından 20.30 Hatay’dan özel uçak ile Ankara’ya dönecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here