Hatay Galibiyet Serisine Geçti!

0
223

hatayspor10Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz Hatayspor, gittiği Aydın deplasmanından 3 puan ile dönmesini bildi. Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelen Hatayspor, karşılaşmanın ilk ayrısında Mehmet Akif Şerifoğlu’nun ayağından kazandığı golle rakibini 1-0 yendi.

Nazilli Belediyespor ile Aydın’da karşı karşıya gelen Hatayspor, karşılaşmaya hırslı ve istekli başladı. Rakip kaleye maçından başından itibaren yüklenmeye başlayan Hatayspor, rakip takım üzerinde müthiş bir baskı oluşturdu.

Karşılaşmada dakikalar 20’yi gösterdiğinde sahneye çıkan Mehmet Akif Şerifoğlu, takımının aradığı golü attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da moral ve motivasyonu kaybolan rakibinin üzerinde baskısını daha da arttıran Hatayspor, aradığı ikinci gole ulaşamadı. İlk yarı Hatayspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda toparlanan ev sahibi ve Hatayspor arasında geçen karşılıklı ataklarda her iki takımda son vuruşları yapamayınca karşılaşma Hatayspor’un ilk yarıda attığı golle son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here