Hakem, Erzin’i Sarıya Boyadı!

0
88

erzin bldspor9Deplasmanda Kayseri Şekerspor’u Yenen Erzin Belediyespor’un 8 futbolcusu sarı kart gördü

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alan temsilcimiz Erzin Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Kayseri Şekerspor’u Sayim Çelik’in ayağından kazandığı golle devirdi. Kentte şen dönen Erzin Belediyespor, ligde 5 sıra birden yükselerek 7. sıraya yerleşti.

Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık sahada Kayseri Şekerspor ile karşılaşan Erzin Belediyespor, karşılaşmaya kontrollü bir oyun anlayışı ile başladı. Zevkli ve bir o kadar da çekişmeli geçen karşılaşmada her iki takım da skor üstünlüğü yakalamak için karşılıklı ataklar geliştirseler de bunda başarılı olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda oyuna biraz daha ağırlığı koyan temsilcimiz Erzin Belediyespor, rakip kalede etkili ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 69. dakikasında Kayseri ekibinden Cemil Karakum, karşılaşmada gördüğü ikinci sarı karttan dolayı oyun dışı kaldı. Sahada 10 kişi kalan rakibin üstüne giden Erzin Belediyespor, karşılaşmanın 82. dakikasında aradığı golü Sayim Çelik’in ayağından buldu: 0-1. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç Erzin Belediyespor’un üstünlüğü ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here