Payas Bld.spor Denizli BŞB’ye de Teslim Oldu

0
92

payas bldspor1Stat: Payas İlçe Stadı

Hakemler: Oğuz Kaan Turan**, İlker Ayten**, Ömer Faruk Tarakçı**

Payas Belediyespor: Ali***, Başaran**, Cuma*, Onur**, Yakup*, Yunus* (Dk.63 Resul*), Ethem*, Uğur*, Furkan*, Ferhat* (Dk. Doğan Can*), Burçağa* (Dk.76 Levent*)

Denizli Büyükşehir Bld.Spor: Erman**, Süleyman***, Fazlı*** (Dk. 84 Mert*), İlker* (Dk.78 Samet*), Mehmet***, İlyas***, Önder***, Uğur***, Şahin***, Rıdvan***, Aziz*** (Dk. 67 Ramazan**)

Kırmızı Kart: Dk.28 Cuma (Payas Belediyespor 1975)

Sarı Kartlar: Yakup, Doğanca (Payas Belediyespor 1975) Erman, İlker , Mehmet , İlyas, Önder (Denizli Büyükşehir Bld.Spor)

Spor Toto 3 lig 2 grupta mücadele veren temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, kendi evinde konuk ettiği Denizli Büyükşehir Belediyespor’a ilk yarıda yediği tek gole teslim oldu. Temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın 28. dakikasından sonra karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Bu mağlubiyet sonunda Teknik Direktör Mehmet Hakkı Hocaoğlu görevinden istifa etti.

Altıncı haftada evinde Denizli Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Payas temsilcisi, kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak rakibine oranla maça hızlı ve etkili başladı. Ancak karşılaşmanın 13. dakikasında Fazlı’nın beklenmedik golü ile geriye düştü: 0-1. Skoru eşitlemek adına rakip kaleye yüklenen Payas Belediyespor 1975’te Cuma Ali, 28. dakikada girdiği bir pozisyonda Hakem Oğuz Kaan Turan tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. Sahada 10 kişi kalan Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın ilk yarısını yenik tamamladı.

payas bldspor2

İkinci yarıda skoru eşitlemek adına rakip kaleye yüklense de bir kişi eksik oynamanın dezavantajı ile aradığı golü bulamayan temsilcimiz maç sonunda da sahadan mağlup ayrıldı. Bu zorlu karşılaşmandan puan çıkaramayan Payas Belediyespor 1975 13. sıradaki yerinde kaldı.

Teknik Patronluğa Evrim Esendemir Getirildi

Alınan yenilginin ardından Teknik Direktör Mehmet Hakkı Hocaoğlu istifa etti. Bu gelişmenin ardından  Kulüp Başkanı Mehmet Ay nezaretinde toplanan  Payas Belediyespor 1975 yönetimi, teknik direktör Mehmet Hakkı Hocaoğlu’nun istifasını kabul etti. Başkan Ay, bundan sonra takımı yardımcı hoca Evrim Esendemir’in çalıştıracağını söylerken, yaptığı hizmetlerinden dolayı Mehmet Hakkı Hocaoğlu’na da teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here