Hatay Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Başarıya Koşuyor

0
232

işitme engelliler1Türkiye 1. liginde mücadele eden 40 takım arasında ilk sekiz takım içerisine girerek önümüzdeki yıl süper ligde oynayacak olan Hatay Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımı 26 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Alanya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 3. oldu. 18 yaşındaki genç kaleci Mehmet Burak Kurt turnuvanın en iyi kalecisi seçilerek şiltle ödüllendirildi ve milli takıma seçildi. Milli takıma seçilen bir diğer oyuncu da başarılı orta saha oyuncusu Erden Alyanak oldu.

Alanya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 3. olan Hatay Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımı kulüp yöneticisi Nizamettin Gür, antrenör Abdullah Bayraktar ve oyuncular Başkan Savaş’ı makamında ziyaret ederek kazandıkları kupayı hediye ettiler.

Ziyarette konuşan kulüp yöneticisi Necmettin Gür; “18 yıldır işitme engelliler liginde mücadele ediyoruz. Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş, kulübümüzün başkanı olduktan sonra her şey çok değişti, başarıdan başarıya koşar ve ilkleri yaşar olduk. Geçen yıl ilk defa Türkiye kupasına katıldık 6. olduk, bu yıl da 3.lük kupasını aldık. 40 takım arasında ilk sekize girdik ve önümüzdeki sezon süper ligde oynayacağız, ben buradan başarımızda en büyük pay sahibi olan Hatay Büyükşehir Belediye başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezonda süper ligde başkanımızın destekleriyle başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here