Halk Günlerinde Sorunlar Çözüme Kavuşturuluyor

0
56

bld-halk günleri8İskenderun Belediyesi tarafından Salı günleri yapılan Halk Günlerine vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. Belediye Brifing Salonunda yapılan Halk Gününe katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, tüm katılımcıların istek ve taleplerini dinleyerek onlara yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Çeşitli mahallelerden gelen vatandaşlar özellikle iş konusunda taleplerini dile getirdiler. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük; “Elbette gençlerimize sahip çıkmalıyız. Ancak,  İskenderun Belediyesi’nin imkânları kısıtlı. Tüm bunlara rağmen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Büyük şehir yasası ile birlikte gelirlerimiz azaldı” dedi.

Halk Günü düzenlenmesindeki amaçlarının, vatandaşların belediye hizmetleri ile ilgili işleyiş hakkında talep ve önerilerini almak olduğunun altını çizen Gözüküçük; “İnsanların mutluluğa ihtiyacı var. İnsanlarımızı mutlu edecek aktiviteler yapacağız. Bu yönde çalışmalarımız var. Özellikle kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımız ile ilgili projeler yürütüyoruz” dedi.

Halk gününe katılan vatandaşlardan gelen temizlik konusu ile ilgili şikâyetler anında ilgili birimlere aktarılarak çözüme kavuşturuldu. Özellikle Kocatepe ve Gültepe mahallelerindeki temizlik konuları, Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük tarafından değerlendirilerek çözüldü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here