Demokrat Parti Yeniden Şahlanıyor!

0
397

demokrat parti2Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi, il ve ilçelerden gelen yeni yönetim kurulu üye listelerini onayladı. Bu kapsamda İskenderun’a gelen Demokrat Parti Hatay İl Başkanı Mahmut Ekmen, DP İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bölükbaşı’nı ziyaret etti.

Birlik mesajlarının verildiği ziyarette konuşan DP Hatay İl Başkanı Mahmut Ekmen; “Demokrat Parti camiası olarak önümüzdeki seçimlere hazırız. Seçime gireceğiz. Geçmiş dönemlerde Demokrat Partiden olan milletvekillerimiz, diğer partilere girmişti. Onlar da tekrar partiye dönmeyi düşünüyorlar. Daha güçlü bir şekilde seçime hazırlanıyoruz. Yoğun bir çalışma temposuyla elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

demokrat parti3

İl Başkanı Ekmen’in ardından konuşan Demokrat Parti İlçe Başkanı Ayhan Bölükbaşı da; “Demokrat Partinin daha güçlü olması için çaba göstereceğiz. Bu güce sahibiz ve yoğun tempoyla gece gündüz çalışamaya hazırız. Demokrat Parti için elimizden geldiğince çalışacağız” dedi.

Genel Merkezin onaylamasının ardından, Hatay İl Başkanı Mahmut Ekmen, İskenderun İlçe Başkanı ise Ayhan Bölükbaşı olurken, Dörtyol İlçe Başkanı Hidayet Uygur, Merkez İlçe Başkanı Cengiz Tazearslan, Defne İlçe Başkanı Süleyman Kiracı, Arsuz İlçe Başkanı İmlettin Köybaşı, Payas İlçe Başkanı Mevlüt Akkaş, Samandağ İlçe Başkanı Ali Mahir Kahlıoğulları oldular.

demokrat parti4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here