CHP Milletvekili A. Adayı Şahutoğlu, Eczacı Teknisyenlerini Ziyaret Etti

0
76

yılmaz şahutoğlu14“Sağlık Sektörü Sorunlu ve Sancılı!”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu mevcut siyasi iktidarın sağlık ve sağlık çalışanlarına karşı bakış açısına vurgu yaparak sorunlu ve sancılı bir süreçten geçtiklerine dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile çalışma arkadaşlarıyla İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve yönetimini Dernek binasında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na derneklerine ziyaretinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Cemal Çelik; “Sayın Şahutoğlu’nu anlatmaya gerek yok, partili partisiz herkesin sevdiği takdir ettiği bir insan. Sayın Şahutoğlu’nda şunu gördüm; İlk defa bir adayın tabana bu kadar inişi, tabanla, esnafla birebir diyalog kurması gibi tabloyu inanın çok özlemişiz. Sivil toplum kuruluşlarına karşı duyarlılığı, bağlılığı tartışılmaz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu da son yıllarda, sağlık sektörünün içerisinde yer alanların birbirine karşı samimi, sıcak ve iyi niyetle kenetlenerek örgütlü bir şekilde hareket etme zorunluluğuna dikkat çekti.

yılmaz şahutoğlu15

Mevcut siyasi iktidarın sağlık ve sağlık çalışanlarına karşı bakış açısına vurgu yapan CHP’li Dr. Şahutoğlu; “Sorunlu ve sancılı bir süreçten geçtiğimizin hepiniz farkındasınız. Biz bu sorunları son zamanlarda hat safhada yaşar duruma geldik. Hem hasta memnuniyeti konusunda sıkıntılar yaşıyoruz, hem de çalışanlar olarak. Çünkü sağlık sektörü sosyal yaşamımızın en hayati ve en önemli alanlardan bir tanesi belki en önemlisidir. Sağlık sektörü içerisinde memnuniyet sağlamak bir kadro işidir. Bu kadro içerisinde hekimin, hemşirenin, eczacının, eczacı teknisyeninin, kalfaların hepsinin bir bütün koordineli ve uyumlu çalışmasıyla ancak sağlıklı ve verimli hizmet verilebileceğine inanıyorum” diye konuştu.

Eczacılar ile çalışanların sektörde önemli hizmetler verdiğine ve iyi niyet, özveriyle çalıştıklarına inandığını sözlerine ekleyen CHP’li Dr. Şahutoğlu; “İlaç almaya gelen hastalara yönlendirmeler yapıyorsunuz, belki bazen ufak çaplı doktorculuk da yaptığınızı biliyoruz. Biz buna göz yumuyoruz çünkü hakikaten bu sektörün içerisinde yer alan bütün arkadaşlarımız büyük bir özveriyle ve iyi niyetle çalışıyor. Sektör bir bütündür, bu bütünün biz birer parçasıyız. Dolayısıyla biz birbirimizi tümlüyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here