Güzel Sanatlarda Mezuniyet Heyecanı

0
412

mkü-güzel sanatlar1Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü geleceğin öğretmen adaylarını mezun etti. Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk konferans salonunda düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bilgin, öğretmen adaylarına yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Mezuniyet törenine bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşımızın okunması ile başlandı. Törene Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bilgin, Eğitim Fakültesi öğretim elemanları Ünal Kuş, Hasan Demirci, Veli Topbasan ve öğretmen adayları ile veliler katıldı. Burada öğrencilere hitap eden Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgin, 4 yıllık eğitim öğretim yılının burada son bulduğunu, mezun olan öğretmen adaylarını üniversite dışında yeni bir hayatın beklediğini belirterek, yeni yaşamlarında başarılar diledi. Prof. Dr. Bilgin, ayrıca Soma faciasında hayatlarını kaybeden şehitler için de başsağlığı diledi ve bir daha böyle bir facianın yaşanmaması temennisinde bulundu.

mkü-güzel sanatlar2

MKÜ’de aldıkları 4 yıllık eğitim hayatlarının sona ermesi ve yeni hayata adım atmanın heyecanı içerisinde bulunan öğretmen adaylarının duyguları biraz buruktu ama bir o kadar mutluydular. Yapılan konuşmanın ardından öğretmen adaylarına belgeleri dağıtıldı ve dereceye giren öğrencilere de ayrıca plaket verildi. Tören sonunda keplerini atan geleceğin öğretmen adayları, yeni hayatlarına başlamış oldular. Haber: Merve Sürücü

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here